Kokosgratinerad grapefrukt toppad med kvarg, turkisk yoghurt och havregryn - hasselnötter - kaffe
Coconut baked grapefruit topped with quark, Turkish yogurt and oats- hazelnut - coffeeKokosgratinerad grapefrukt: dela en grapefrukt på mitten. Strö kokosflingor över. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Toppa grapefrukten med turkisk yoghurt blandat med kvarg samt en nypa havregryn.
Så otroligt vackert! Med en sån start måste ju hela dagen bli bra!
SvaraRaderaHej,
SvaraRaderaFörst - Jag älskar din blogg.
Jag har en fråga. Varför både kvarg och turkisk yoghurt? Varför inte bara turkisk yoghurt? Vad är det som gör kvarg speciellt?
Tacksam för svar!
Hälsningar J
åh vad fint du lagt upp det och vad gott det ser ut :D
SvaraRaderaCharmigt! :) och karamellteet jag dricker är från Munchen, men borde ju finnas som lösvikt här. Din blogg är amazing! Vilket jobb du lägger ner varje morgon :)
SvaraRadera