september 20, 2011

tisdag





Kokosgratinerad grapefrukt toppad med kvarg, turkisk yoghurt och havregryn - hasselnötter - kaffe
Coconut baked grapefruit topped with quark, Turkish yogurt and oats- hazelnut - coffee

Kokosgratinerad grapefrukt: dela en grapefrukt på mitten. Strö kokosflingor över. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Toppa grapefrukten med turkisk yoghurt blandat med kvarg samt en nypa havregryn.

4 kommentarer:

  1. Så otroligt vackert! Med en sån start måste ju hela dagen bli bra!

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Först - Jag älskar din blogg.

    Jag har en fråga. Varför både kvarg och turkisk yoghurt? Varför inte bara turkisk yoghurt? Vad är det som gör kvarg speciellt?

    Tacksam för svar!

    Hälsningar J

    SvaraRadera
  3. åh vad fint du lagt upp det och vad gott det ser ut :D

    SvaraRadera
  4. Charmigt! :) och karamellteet jag dricker är från Munchen, men borde ju finnas som lösvikt här. Din blogg är amazing! Vilket jobb du lägger ner varje morgon :)

    SvaraRadera