oktober 02, 2011

söndag


Havrescones med äpple och kanel - banan
Oat scones with apple and cinnamon - banana

Havrescones med äpple och kanel: (1 portion) rör ihop 1 dl vetemjöl, ½ dl havregryn, 1 tsk bakpulver och ½ tsk kanel. Smula i 25 g smör. Riv ett halv äpple och rör i. Tillsätt ca ½ dl mjölk. Klicka ner degen i små eldfasta formar eller muffinsformar. Stick ner en skiva äpple i varje form. Grädda i ugn på 200 grader i ca 10 min.

2 kommentarer:

  1. Åh, fy vad fint du gör :) och ja, kolayoghurten är ju beroendeframkallande!

    SvaraRadera
  2. Nej men GUD! Vilken underbar blogg du har, frukosten är den måltid på dagen jag måste lära mig att variera mer! Havrescones låter ju toppen <3 Jag följer dig från och med nu, bara så du vet ;)

    SvaraRadera