september 15, 2011

torsdag



Naturell kvarg blandat med turkisk yoghurt toppad med aprikosmarmelad och havresmul - Puckoespresso
Natural quark mixed with Turkish yogurt topped with apricot marmalade and butter fried oats - Pucko espresso

Havresmul: fräs ½ dl havregryn med 1 msk smör i en kastrull några minuter tills havregrynen fått lite färg. Rör då och då. Bred ut havresmulet på en tallrik och låt svalna.

Puckoespresso: häll i lite kaffe i en espressokopp (beroende på hur stark kaffesmak du vill ha). Fyll på med Pucko "ljus choklad" tills blandningen når strax under koppens kant. Toppa med en klick turkisk yoghurt (10%). Pudra gärna över lite kakao med en sil eller en te-kula. Njut!

5 kommentarer:

  1. Jag tycker att du har en underbar blogg! Som den frukostnörd jag är så uppskattar jag verkligen dina recept och inspirerande bilder! Det är en hyllning till dagens bästa stund! Nu till helgen ska jag och pojkvännen testa några utav dina frukosttips.

    Tack för att du delar med dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska frukostar du serverar! Bloggen gör verkligen skäl för sitt namn. Jag älskar också frukost, men är inte fullt lika kreativ som du på morgonkvisten. Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Sv: Naej inte så jättestark, men man känner att det är chili! ^^

    SvaraRadera
  4. Min nya favoritblogg! Underbar!

    SvaraRadera
  5. SV : Vad kul! Varsågod (: hoppas du hittar någon god kombination som du gillar (:

    PS. älskar din header (:

    SvaraRadera