september 21, 2011

onsdag



Mandelröra toppad med hjärtströssel - fullkornsbröd med färskost, kallrökt lax, ruccola och cocktailtomat - linfröbröd med ost och inlagd paprika
Mandel pipe topped with heart sprinkles - whole wheat bread with cream cheese, smoked salmon, arugula and tomato - flaxseed bread with cheese and pickled peppers


Mandelröra: blanda kvarg och keso. Hacka sötmandlar och rör i. Deckorera gärna med lite hjärtströssel och någon sötmandel.

6 kommentarer:

  1. Frukosten i sig verkar ju god, men varför leker du med maten? Slänger du de överblivna limp-bitarna när du skurit ut hjärtat? och slänger du skinkbitarna efter att du stansat ut formen till mackan? Varför lägger du mackorna på bordet istället för att använda assiett?? (då måste du ju byta duk varje dag????) jag tycker bara det är lite konstigt...ingen normal människa jag vet lägger upp hasselnötter i en hjärtform på bordet för att sen äta dem. Däremot kan konstnärer leka med olika fremål i udda kombinationer i syfte att väcka tankar hos betraktaren eller för att göra ett statement etc... men de äter ju nte upp sina konstverk sen....

    SvaraRadera
  2. eller sprida ut konfetti-strössel runt sin frukost bara för att det ska se fint ut? komigen? eller äter du upp det sen??? Det känns inte som en trovärdig och realistisk frukost med massa "pynt" i såna former.

    SvaraRadera
  3. Så sött. Tycker mandelröra låter väldigt gott!

    SvaraRadera